Επιλογές Διαμονής

Το Κέντρο «Λέξις» προσφέρει επιλογές διαμονής στους ενδιαφερόμενους, καταρτίζοντας λίστα με ξενοδοχεία και στούντιο.

Οι τιμές εξαρτώνται από την κατηγορία του ξενοδοχείου και την εποχή. Επίσης, έχει επιλέξει μια σειρά από οικογένειες που προσφέρονται να φιλοξενήσουν τους σπουδαστές μας και να τους παρέχουν αυτό που ονομάζεται ελληνική φιλοξενία.

Το Κέντρο δίνει ιδιαίτερη έμφαση και προσοχή στην επιλογή των ξενοδοχείων και των οικογενειών, αφού:

  • Λαμβάνει υπ’ όψη τις εντυπώσεις των σπουδαστών από τη διαμονή τους.
  • Παρακολουθεί την ποιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών.
  • Επιλέγει χώρους διαμονής από τις εγκαταστάσεις του, σε απόσταση που να μπορεί να διανυθεί με τα πόδια.

Οι ενδιαφερόμενοι για διαμονή πρέπει να ενημερώνουν το Κέντρο «Λέξις» έγκαιρα για τυχόν αλλαγές στις ημερομηνίες άφιξης και αναχώρησης, ώστε να γίνονται οι απαραίτητες αλλαγές στις κρατήσεις των ξενοδοχείων ή στη οικογένεια όπου θα φιλοξενηθούν.

Επιλογές Διαμονής:

  • Στούντιο
  • Φιλοξενία σε οικογένεια *
  • Ξενοδοχείο

Το Κέντρο έχει μια λίστα ξενοδοχείων, ενοικιαζόμενων διαμερισμάτων και στούντιο για όσους ενδιαφέρονται. Οι τιμές εξαρτώνται από την κατηγορία του ξενοδοχείου και την εποχή. Έχουμε επιλέξει επίσης μια σειρά από οικογένειες οι οποίες μπορούν να φιλοξενήσουν τους σπουδαστές μας και να τους δείξουν τι σημαίνει ελληνική φιλοξενία.

 

Ξενοδοχείο "Νεφέλη" (Γ' Κατηγορίας)

hotels/nefeli_hotel.jpg

Το ξενοδοχείο "Νεφέλη" βρίσκεται στην καρδιά της πόλης, σε απόσταση μόλις 50 μ. από το σταθμό των υπεραστικών λεωφορείων και 250 μ. από το Ενετικό λιμάνι. Είναι νεόκτιστο και μοντέρνα επιπλωμένο. Τα φωτεινά του δωμάτια διαθέτουν ιδιαίτερο μπάνιο, μπαλκόνι, τηλέφωνο, τηλεόραση, ραδιόφωνο και κλιματισμό. Το ξενοδοχείο "Νεφέλη" προσφέρει άνετους χώρους αναψυχής, αίθουσα τηλεόρασης και βίντεο, καφετέρια - μπαρ, αίθουσα πρωϊνού και ρουφ γκάρντεν.

 

Στούντιο "Σέμελη" (Γ' Κατηγορίας, MHTE 1042K112K2713101)

hotels/semeli_hotel_2.jpg

Τα 8 πλήρως εξοπλισμένα στούντιο "Σεμέλη" βρίσκονται πάνω από τη θάλασσα. Διαθέτουν κλιματισμό, ψυγείο, ηλεκτρική κουζίνα (μάτι), χρηματοκιβώτιο, δωρεάν σύνδεση στο διαδίκτυο, ιδιαίτερο μπάνιο και μπαλκόνι με θέα στην όμορφη παραλία της Νέας Χώρας.

  

 

 

 

 

Ξενοδοχείο "Ιδέον" (Γ' Κατηγορίας)

hotels/ideon_hotel.jpg
Το ξενοδοχείο "Ιδέον" βρίσκεται σε απόσταση 50 μ. από την όμορφη παραλία της Νέας Χώρας και 200 μ. από το παλιό λιμάνι. Ο επισκέπτης αισθάνεται "σα να βρίσκεται στο σπίτι του" καθώς οι άνθρωποι εδώ τον περιβάλλουν με τη χαρακτηριστική ελληνική φιλόξενη διάθεση. Τα 20 του δωμάτια διαθέτουν ιδιαίτερο μπάνιο, κλιματισμό, θέρμανση, τηλέφωνο, τηλεόραση, ψυγείο, χρηματοκιβώτιο, και μπαλκόνι. Το ξενοδοχείο "Ιδέον" διαθέτει επίσης ένα wine bar στο ισόγειο και ένα όμορφο ρουφ γκάρντεν με θέα στο Κρητικό Πέλαγος, όπου μπορεί κανείς να απολαύσει το πρωινό του ή το κοκτέιλ του το βράδυ. Παρ' όλο που το ξενοδοχείο είναι πολύ κοντά στο λιμάνι είναι ήσυχο και προσφέρει εγγυήσεις για ήρεμες διακοπές και χαλάρωση.
You are here Home > Διαμονή